На Волині поховали загиблого у аварії військового

0
-6
На Волині поховали загиблого у аварії військового
Учора, 1-го вересня, жителі селища Дубище на колінах зустрічали загиблого в автокатастрофі учасника бойових дій Андрія Герасимчука.

Дорога до кладовища, де відбулося прощання із Героєм, була викладена квітами, - повідомляє "Район. Рожище".

Попрощатися з військовим не лише рідні, а й ті, хто чув про мужність та подвиги хлопця.

Нагадаємо, 23-го серпня машина в якій їхав Андрій з побратимами потрапила в автомобільну катастрофу. А 30-го серпня він помер.

За бажанням рідних його вирішили поховати у селищі Дубище (батько Андрія, родом із цього селища, - авт).

"Андрій був мужньою, сильною та відважною людиною. Він вижив там, але, на жаль, ми не змогли вберегти його тут. Ми будемо берегти про нього світлу пам`ять. Будемо боротися за мир на Україні, заради Андрія, заради пам`яті наших загиблих товаришів.

І якщо вам будуть казати, що "Торнадо" - це страшний батальйон, ви завжди зможете сказати, що "Торнадо" - молоде, освічене, мужнє і сильне покоління, яке боролося до кінця. Я дякую усім, хто разом з нами: друзям, хлопцям, побратимам.

На жаль, останнє, що ми можемо сьогодні дати Андрію - це шану та слово, що своїми діями і вчинками ми ніколи про нього не забудемо. Спочивай з миром, брате!", - промовив заступник командира батальйону "Торнадо", на псевдо "Батя".

Довідково:

Андрій Герасимчук народився 23 лютого 1996 року у місті Луцьку. Навчався у Луцькій загальноосвітній школі № 13 та ПТУ №9.
Брав участь у Революції Гідності, там був поранений. Коли розпочалася війна на сході України, пішов добровольцем в АТО.

















Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні