У Луцьку крадуть все більше, а злочинців знаходять все менше

0
-6
У Луцьку крадуть все  більше, а злочинців знаходять все менше
За рік у Луцьку на третину збільшилась кількість побиттів та більше, ніж на 50% - крадіжок.

Про це стало відомо у середу, 31 серпня, під час сесії Луцької міської ради.

Виконуючий обов’язки начальника луцького відділу поліції Олег Кічук повідомив, що за рік у місті на 43,7% (з 1205 до 2140) збільшилась загальна кількість скоєних кримінальних правопорушень (без врахування закритих).

Так, на 33% зросла кількість нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень, на 38% - легких, на 53, 6% (з 621 до 1337) збільшилась кількість крадіжок, в тому числі 157 з них – квартирні, 171 – транспортна. Майже на 49% збільшилась кількість пограбувань, на 55, 6% - розбійних нападів, на 22% - шахрайств, 25% - випадків хуліганства, на 37% - підробок документів.

Окрім цього, за рік суттєво зменшилась кількість розслідуваних кримінальних правопорушень. Зокрема, лише крадіжок правоохоронці розкрили на 70% менше.

Олег Кічук пов’язує такий стан речей з недосконалою реформою правоохоронних органів. Водночас, з його слів, ця реформа буде повністю завершена лише тоді, коли вона матиме адекватну фінансову підтримку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні