Стала відома особа лікаря, який «погорів» на хабарі, - ЗМІ

14
10
Стала відома особа лікаря, який «погорів» на хабарі, - ЗМІ
Виявилось, це керівник Ківерцівського районного центру первинної медико-санітарної допомоги Олесь Марищук.

Головним лікарем, який нібито вимагав 10 тисяч гривень за посаду медсестри, виявився керівник Ківерцівського районного центру первинної медико-санітарної допомоги Олесь Марищук, - повідомляє Волинське агентство розлідувань з посиланням на власні джерела.

Нагадаємо, волинські правоохоронці повідомляли, що 29 серпня викрили головного лікаря одного з районних центрів первинної медико-санітарної допомоги під час отримання хабара.

Посадовець взяв від жінки, яка хотіла влаштуватися у заклад медсестрою 10 тисяч гривень.

Джерала “ВАРу” повідомляють, що цим посадовцем виявився головний лікар Ківерцівського районного центру первинної медико-санітарної допомоги Олесь Марищук. Окрім посади головного лікаря у ківерцівській лікарні, чоловік є депутатом районної ради.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не тих в Ківерцях ловите!!! Марищука як і Третяка підставили... почніть з головного лікаря ЦРЛ, голови РДА там є що прид'явити!!!!!
Відповісти
Ну-ну, всіх їх підставляють. Третяк в свято блукав в пошуках пакунка і цей просто так взяв. Хоча за Марищука не можу так впевнено казати, що такий він поганий. Заважав Слижуку...А третяка не чіпайте. Роздути схему з жінкою, подругою жінки і . .підставили?! Та він не хабарник, він просто шахрай!
Відповісти
Да их типа пидставили Але якраз и других не зловили и нема чого говорти
Відповісти
заплатити 10 тисяч за посаду із окладом у 2.... чудова країна! прекрасна медицина!
((((((((((((((
Відповісти
щось не хочеться вірити... не схоже на нього
Відповісти
А медсестру не взяли за дачу хабаря ? У нас не бере той кому не дають....
Відповісти
Так йому і треба. Ніхто його не підставляв, а про те, що бере хабарі знають багато людей району. Ще б посадили на десять років то може б і інші боялися!
Відповісти
В Ківерцях є "чудовий психіатр" Рудий, чому ніхто з нього не починає? Той ще типчик.
Відповісти
А Вам він що зробив? Не дав довідку? Так може є причина))) Ахаха) Рудий. Я бачу тему коментують всі, кому не лінь, і пишуть всяку хєрню, не по темі. Ви хто? Слабо представитися? ПІБ, телефон? Аа? Всьо? Бздите? Тільки й вмієте з нори смердіти.
Відповісти
А те що він людину незаконно помістив до психіатричної лікарні на 24 доби і суд це визнав вам нічого не говорить? А Олеся Ростиславовича знаю як хорошого спеціаліста, який навряд чи б погодився заплямувати честь медичної родини. А також інтернет для того і існує, що можна висловитися під ніком.
Відповісти
хто підставив чоловіка то їх до стенки ставити...
Відповісти
Напишить призвище медсестри а слижусок хоче на мисце марищука свою кралю
Відповісти
треба хапати і тих хто дає ...не буде в кого брати а ле таких є не тільки в Ківерцях вони кругом .....до речі беруть більше ніж кілька років тому
Відповісти
Ну нічого страшного не сталося.
Ті хто так сильно переживав за дорогоцінну жопу,Марищука можете бути спокійні. Медсестру він звільнив і далі ходить собі розпустивши хвоста,як нічого і не було.
Розслаббтесь,ми ж в Україні,не варто очікувати багато,щоб не розчаровуватись. Але йому це мабуть дорого обійшлося.
Це не була підстава, я знаю напевне.
Правоохоронці the best
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні