На Волині шукають незаконно ввезені автівки

2
-3
На Волині шукають незаконно ввезені автівки
Правоохоронці шукають незаконно ввезені в Україну за сприяння митників автомобілі.

Сьогодні працівники прокуратури Волині спільно зі співробітниками УСБУ та управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС України в області проводять на території області низку санкціонованих судом обшуків, аби виявити незаконно ввезені в Україну авто, які потрапили на територію нашої держави за сприяння працівників митниці, - повідомляє прес-служба прокуратури у Волинській області.

Як уже повідомлялось, на Волині викрили незаконну схему ввезення на територію України автомобілів на іноземній реєстрації.

З'ясувалося, що працівники митного поста "Доманово" систематично за гроші пропускали на територію України автомобілі в режимі «тимчасове ввезення».

За кожне незаконно пропущене авто зловмисники отримували від 50 до 200 доларів США.

При цьому про "тимчасове ввезення" автомобілів навіть не йшлося.

Автівки в Україні одразу потрапляли на шроти й розбиралися на запчастини.

Наразі триває досудове розслідування.
Теги: обшуки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
викрили незаконну схему то вперед товариш Прокурор
Відповісти
а ще, панове правоохоронці, може знайдете час та мужність повернутись до порушених кримінальних справ по незаконних схемах 2003-2009 років по легалізаціі більще тисячі авто іноземного виробництва за участю виконавчоі служби та безпосередньо іі керівника добринюка в.б. Хай повернуть вкрадене в держави, або ж хай знову відкупляються, як в ті роки. Грощенята ще е, судячи по тому, що у валерки квартири у киеві, луцьку, елітні авто, купив керівну посаду в держпродспоживслухбі області......
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні