На Волині за одержання хабарів судитимуть двох податківців

0
-2
На Волині за одержання хабарів судитимуть двох податківців
За одержання неправомірної вигоди судитимуть двох посадовців податкової інспекції.

Так, начальник та заступник начальника відділу доходів і зборів з фізичних осіб Володимир-Волинської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Волинській області вимагали хабара, - повідомляє прес-служба прокуратури у Волинській області.

Як встановило слідство, 29-го березня цього року начальник відділу за попередньою змовою зі своїм заступником вимагали й одержали від одного з підприємців 3000 гривень за зменшення розміру штрафних санкцій, що мали бути на нього накладені.

Гроші підприємець віддав керівнику відділу, а той уже потім поділився з заступником.

Окрім того, начальник відділу податкової інспекції висунув вимогу двом підлеглим - передати йому 326 та 548 гривень як компенсацію за не отриману щомісячну премію. Побоюючись негативних наслідків, підлеглі того ж дня виконали цю вказівку.

24-го червня цього року начальник відділу вимагав та одержав від ще одного підприємця 300 гривень неправомірної вигоди за вирішення питання про відновлення свідоцтва платника єдиного податку. Гроші він віддав своєму заступнику.

А вже 30 червня 2016 року обоє посадовців були затримані "на гарячому" – у момент одержання 2200 гривень, які вимагали від місцевого підприємця за вирішення питання про переведення його із загальної системи оподаткування на спрощену.

Наразі податківці відсторонені від своїх посад. Їх подальшу долю вирішить суд.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні