«Наші люди в булочну на таксі не їздять»: сільському голові на Волині зробили зауваження через поїздку закордон

19
9
«Наші люди в булочну на таксі не їздять»: сільському голові на Волині зробили зауваження через поїздку закордон
Голові Княгининівської сільської ради заступник Луцької районної ради зробив зауваження за подорож Європою на День Незалежності.

Документ маяківський голова Олена Твердохліб оприлюднила у соцмережі.

У листі йдеться:

«Шановна Олено Олегівно. У зв’язку з відзначенням великого загальнодержавного свята – 25-ї річниці Незалежності України Луцька районна державна адміністрація не рекомендує Вам залишати Княгининівську громаду та виїжджати за межі країни.

У той час, коли в державі йдуть військові дії, гинуть наші громадяни та під кулями виборюють соборність та територіальну цілісність України, наші рідні, друзі, знайомі та ваші односельці - обранець громади не має морального права відмежуватися від визначних подій суспільства, що відбуваються.

Додатково інформуємо, що на державному рівні у Республіці Мальта святкується 21 вересня День Незалежності, (відзначається із 1964 року) 13 грудня День Республіки (1974 р).

Перший заступник голови РДА Володимир Боярчук»




Олена Твердохліб так прокоментувала цей лист, написавши у Фейсбуці:

«Певно в районі вирішили що я вже гроші в офшори повезла класти.....Як можна щось змінити в країні, яка звикла жити мітингами, парадами, гучними промовами і пустими словами? Я дуже люблю свято Незалежності моєї країни, але святкування уявляю трохи інакше. Хотіла б знати думку моїх виборців про це».

Зауважимо, що останній тиждень Олена Твердохдіб публікувала у Фейсбуці фотографії зі своєї подорожі, у яку вона поїхала, будучи у відпустці. Якщо вірити підписам до фото, жінка була в Італії, Угорщині, Франції та Німеччині.

Олена Твердохліб під час подорожі Європою
Олена Твердохліб під час подорожі Європою


Окрім того, як відомо, Луцьку райдержадміністрацію очолює Ігор Ярмольський – попередник Олени Твердохліб на посаді голови Маяківської (нині – Княгининівської) сільської ради.






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
п. Боярчук любов до свєї Вітчизни не вимірюється участю в торжестваж. Похваліться свїми успіхами на благо свого району,так як ми можемо похвалитися успіхами нашої голови за час її каденції.Поважаємо і пишаємося нею.

Відповісти
Нагадайе заступнику голови РДА , що голова с/р не знаходиться в підпорядкуванні РДА , забагато полномочій бере на себе ця посадова осіба (це майже стаття). Людина у відпустці . і як вона проводить час це її особиста справа (могла місяць пропити і про...цяти під себе і тоже не прийти), є особа на яку покладені обовязки на період відпустки і всі свободні.
Відповісти
Вона у відпустці куди хоче туди і їде !
Відповісти
Шановні прихильники пані Твердохліб! Боярчук любов до НАШОЇ (а не своєї) Вітчизни показав у боях під Мар"янкою Донецької області у серпні 2014 року!!! А що зробили для України ви? Всі успіхи голови сільської ради заключаються в тому, що вона уже вдруге (за 10 місяців на посаді) відпочиває за кордоном! Перепрацювалась?
Відповісти
Шановна п. Інна, голова с/р пані Олена Твердохліб з часу свого обрання за тих 10 місяців, які ви не полінувались порахувати, зробила для жителів сільської ради стільки , скільки її попередник не спромігся зробити за 20 років що відсидів у кріслі голови сільради. Хоча в дечому він дійсно зробив більше - нагріб гектарів землі собі, всій своїй родині і всі його посіпаки нагребли на 5 поколінь вперед. П.С. Кримінальних справ по колишній посіпаках п. Ярмольського достатньо зараз по судах, тому прикрийте свій чорний рот і не заважайте їй працювати. І ще одне: вперше за 20 останніх років сільський голова чує людей, спілкується з ними, всі свої сили вкладає у те, щоб наші скела нарешті вилізли з того багна і темряви,в яку їх загнав екс-"мер". За 10 місяців вона вже показала скільки грошей мала сільська рада щороку і на що вони тратилися маяківці тепер теж знають. Віллу для синочка на Лісництві прикупив, джипи щороку нові - це тільки те що люди бачили, вже не кажу про те що ще невідоме для простих смертних. А як відпочивала, то не за ваші , а за свої, зароблені чесною працею у законній відпустці.
Відповісти
успiхи ii в тому, що зробила за 10 Мicяцiв бiльше, нiж за 20 рокiв правлiння попереднiм корупцioнером!!! а ви хто, палкий прихильник попередника? ?
Відповісти
Відпустку ділю на 3 частини,тому що вважаю що місяць сидіти у відпустці,коли є що робити,якось незручно.Їду відпочивати лише тоді,коли громада мене найменше потребує.
Відповісти
Звичайно, що кожна людина може відпочивати та має право на відпустку, але коли ти обранець громади - маєш пам'ятати про свій обов'язок перед своїми виборцями, особливо тоді, коли в країні іде війна, ти повинен бути зі своїм народом... Багато чого дозволено простому громадянину, а не дозволено керівнику, навіть тоді, коли обов'язки покладені на іншу особу. В кожного із нас повинна бути совість та патріотизм в душі. І ці почуття повинні допомагати нам приймати виважені рішення, а десь і поступитись своїм амбіціям і складеним планам.
Відповісти
Шановна п. небайдужа, голова с/р пані Олена Твердохліб з часу свого обрання за тих 10 місяців, які ви не полінувались порахувати, зробила для жителів сільської ради стільки , скільки її попередник не спромігся зробити за 20 років що відсидів у кріслі голови сільради. Хоча в дечому він дійсно зробив більше - нагріб гектарів землі собі, всій своїй родині і всі його посіпаки нагребли на 5 поколінь вперед. П.С. Кримінальних справ по колишній посіпаках п. Ярмольського достатньо зараз по судах, тому прикрийте свій чорний рот і не заважайте їй працювати. І ще одне: вперше за 20 останніх років сільський голова чує людей, спілкується з ними, всі свої сили вкладає у те, щоб наші скела нарешті вилізли з того багна і темряви,в яку їх загнав екс-"мер". За 10 місяців вона вже показала скільки грошей мала сільська рада щороку і на що вони тратилися маяківці тепер теж знають. Віллу для синочка на Лісництві прикупив, джипи щороку нові - це тільки те що люди бачили, вже не кажу про те що ще невідоме для простих смертних. А як відпочивала, то не за ваші , а за свої, зароблені чесною працею у законній відпустці.
Відповісти
Цікаво, а Ви судите по собі? По-перше, Небайдужа пишеть з великої літери, по-друге - ніхто не дозволяє ображати інших!!!
Відповісти
Ачому все знаєте про хапугу ярмольського і не відберете? Чому мовчите????
Цікаво, що така висока зарплата у голови сільської ради, що по два рази за кордон?
В інших селах району організували свято для своїх селян, а у вас нічого.То що, це не свято для вас усіх? Сумно.... Голова каже, що уявляє це святкування по-іншому.А як? За кордоном?????
Відповісти
На Зміїнці прокурорам 1, 7 гектара землі в 2014 році виділив і всім суддям також. Думаєте як купив всіх суддів з прокурорами в купі то від всіх своїх гріхів відкупиться? Нема на нього суду людського, то буде суд Божий! І як би близько до вівтаря у церкві не стояв воно йому не поможе.
Відповісти
там не тiльки халупу(не одну )а участки, машини,все хай горить синiм полум'ям за краденi грошi! таких чиновникiв в нашiй краiнi тисячi!!! А з грошi нашоi теперiшньоi голови так не переживайте! можите особисто запитати в неi про доходи це вiдкрита iнформацiя! Св'яткуэ хто як хоче, поiхати в Эвропу, подивитись як можна жити без корупцii в нормальних краiнах та старатись робити тут хоть щось подiбне!
Відповісти
Свої гроші(які зараз витрачаю на подорожі)я заробила працюючи в Чехії з 1998 по 2005 рік швачкою з 16 годинним робочим днем,а після повернення в Україна(з 2005 по 2015 рік)працюючи приватним підприємцем,оформленим з першого ж місяця початку підприємницької діяльності.Я завжди зароблені кошти витрачала на подорожі за кордон для того щоб не тільки відпочивати а привозити звідти якийсь досвід,який можна застосувати вдома.Зміна місця роботи,аж ніяк не вплине на мої вподобання і мій спосіб життя,бо я немаю що ховати від громади,яка мене обрала 54%голосів(які ніхто і ніде не оприлюднив).
Відповісти
на даний час тільки лінивий, і тойхтоне хоче заробляти грошіне можепоїхати закордон!!!!!!! ЛЕДАРІ вас жаба давить!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Як Ярмольський собі вілли строїв, а сука Середнюшколю обмазавчерез 20років свого правління то Ви всі замітили!!!! І як відомо всім Ця жінка, до того як стати головою Вашою с/р мали свій бізнес!!!!
Відповісти
Читаю і дивуюсь... В статті пишуть, що п.Твердохліб хоче почути думки своїх виборців, але люди можуть думати по-різному. Складається враження, що всі повинні вважати лише так, як голова с/р та її оточення і протилежної думки не має існувати. Це по зразку - ,,Існує тільки дві думки - моя та неправильна".
Відповісти
А як Ярмольський землю і гроші дерибанив Ви не дивувались і думки Ваші хтось враховував?
Відповісти
О.Твердожлiб - великий шанс для нашоi громади! Люди вiдчули та побачили суттэву рiзницю..всього лиш за 10 мiсяцiв зроблено бiльш нiж за 20 рокiв! Це чудова, чесна людина, яка хоче показати людям, що все насправдi легко змiнити на краще, якщо бути чесним та вiдкритим керiвником! Тi, що стараться облити II брудом, то вiдданi прихильники поперечника, яким щось перепадало таки з барського плеча пiд час його головування! та й ще щось пообiцяв певно, бо не може змиритись що прогнали з того золотого дна! от i ставить палки в колеса як може!
Відповісти
Дуже шкода, що Ярмольський в персоні Боячука досі не може заспокоїтись. Да, ми обрали на виборах невідому нам людину, бо хотіли змін!!! А не постійного розкрадання. І ми задоволені. Сьогодні ми маєм: світло, проводиться вода, робляться ремонти та майданчики для дітей. Дуже задоволені роботою Нашого нового сільського голови! А Ярмольський нехай похвалиться, що все обікрав. Ще й свого НАЙБІДНІШОГО синочка на квартирну чергу в Луцьку поставив. Цікаво чи легальні підстави для цього має?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні