Андрій схожий на себе, - батько Кузьми про пам’ятник у Луцьку

0
8
Андрій схожий на себе, - батько Кузьми про пам’ятник у Луцьку
Батько Скрябіна розповів, що задоволений роботою скульпторів над новим пам’ятником, який поставили у Луцьку.

Віктор Кузьменко розповів, що мама Скрябіна кілька разів їздила до Києва, щоб проконтролювати, аби Андрій був максимально схожим на себе, - повідомляє «ВЗ».

«Їй сподобалася ідея, що Андрійко сидить на лавці, щоб перехожі могли присісти на цю лавку і з ним поспілкуватися. І сидить він у тій позі, в якій завжди любив сидіти», - розповів він.

Він зазначив, що задоволений і Андрієвою фразою, яку викарбували на лавці «Змінюйте світ на краще, піклуйтеся про нього, тому що ви в ньому живете».

«Нам приємно, що в соцмережах з’явилося багато знімків з дітворою, яка сідає на лавку біля скульпутри нашого сина і фотографується. А це означає, що Андрійка пам’ятають і люблять не лише його ровесники, а й діти», - зазначив батько співака.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні