--> «Холостяк» - у Луцьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Холостяк» - у Луцьку

0
5
«Холостяк» - у Луцьку
У Луцьку відбулися зйомки сюжету сьомого сезону проекту "Холостяк".

Фото зі зйомок виклали працівники піцерії "Теревені" у групі закладу Вконтакті.

У коментарі Волинь24 персонал підтвердив те, що сюжет таки знімали. Вони додали, що знімальна група перебувала в закладі недовго.

З фото бачимо, що в кадрі чоловік, схожий на нового "Холостяка". Тож можемо припустити, що наша землячка дійшла до фінальних серій шоу, адже за правилами реаліті холостяк їздить до дівчат додому лише напередодні фіналу.

Також стало відомо, що саме цей кількахвилинний сюжет вийде в ефір на початку березня 2017 року.

Довідково:
Головним героєм нового сезону шоу "Холостяк" став 29-річний чемпіон з плавання на короткі дистанції, майстер спорту міжнародного класу Дмитро Черкасов.

Дмитро став 15-разовим чемпіоном України серед юніорів, у 2004 році поставив юнацький рекорд по брасу на 100 м, який до нього не могли побити протягом 22 років, а в 2005-му посів 2-е місце на Чемпіонаті Європи серед юніорів (брас, 50 ​​м).

Завдяки таким високим досягненням, хлопця помітив один з найбільших турецьких спортивних клубів Fenerbahçe, і запросив стати частиною їхньої команди. Ось уже 10 років Дмитро плаває за цей клуб.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні