Брата підозрюваного у вбивстві дівчини з Нововолинська допитали по скайпу, - ЗМІ

0
-2
Брата підозрюваного у вбивстві дівчини з Нововолинська допитали по скайпу, - ЗМІ
Правоохоронці по скайпу допитали двоюрідного брата підозрюваного у резонансному вбивстві дівчини з Нововолинська, - ЗМІ.

Двоюрідний брат заарештованого постійно проживає у Словенії. В Україну не екстрадований. Замало доказів, вважають у поліції, - повідомляє "Радар".

Нагадаємо, неповнолітня дівчина з Нововолинська пішла з дому 1-го серпня та не повернулась. Згодом дівчину знайшли мертвою поблизу шахти №3. У неї була розтрощена голова.

Окрім того, у підозрюваного у вбивстві під час обшуку вилучили комп’ютер, взуття, мобільний телефон. У телефоні, за інформацією видання була картка з мобільника Катерини Литкіної.

Нагадаємо, що підозрюваного у вбивстві дівчини вже взяли під варту. Суд уночі 21-го серпня визначив як запобіжний захід тримання під вартою – на 60 діб.




Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні