Підозрюваному у вбивстві дівчини з Нововолинська «світить» довічне

0
2
Підозрюваному у вбивстві дівчини з Нововолинська «світить» довічне
Якщо поліція доведе, що неповнолітній підозрюваний у вбивстві дівчини з Нововолинська винний у скоєнні злочину, йому може загрожувати довічне ув'язнення.

Про це розповіла заступник начальника Головного управління Національної поліції України Наталія Пасічник у понеділок, 22-го серпня, відбувся брифінг, - повідомляє VIP.

За словами жінки, у суботу, 20-го серпня, було оголошено про підозру в скоєнні злочину неповнолітньому студенту Назару, колишньому хлопцеві Катерини. Для нього обрали запобіжний захід – тримання під вартою.

«Хлопець заперечує свою причетність. Але ми отримали беззаперечні докази його вини (і матеріальні, і речові). Речові докази належать потерпілій, а були виявлені у підозрюваного», – запевнила Пасічник.

На її переконання, раніше до кримінальної відповідальності підозрюваний не притягався, на обліку не перебував. Наразі ж поліція опрацьовує інформацію для підтвердження або спростування причетності до вбивства Катерини Литкіної двоюрідного брата Назара.

Одразу ж після зникнення дівчини він поїхав до Словенії, де, за інформацією поліції, проживає вже багато років.

«Законодавством передбачено ряд заходів, які можна вжити, якщо людина за кордоном. Але наразі ми оголосили про підозру лише тому, щодо кого було достатньо доказів», - розповіла заступник начальника головного поліцейського Волині.

Наразі ж колишньому хлопцеві Катерини Литкіної оголосили підозру у скоєнні злочину.

Перша частина цієї статті передбачає позбавлення волі до 15 років. Якщо ж будуть доведені інші факти, хлопцеві може загрожувати довічне ув’язнення.

До того ж, у поліції є ще частина версій щодо страшного вбивства неповнолітньої дівчини з Нововолинська. Їх не озвучили, утім обіцяють опрацювати всі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні