Куди поділися фото зі стели Героїв Небесної Сотні у Луцьку

0
-2
Куди поділися фото зі стели Героїв Небесної Сотні у Луцьку
У Луцьку зі стели Героїв Небесної Сотні зникли фото Героям, які загинули на Сході України. Міська влада розповідає, що невдовзі поверне світлини та розбереться з ситуацією щодо подальшого розміщення фотографій на стенді.

Про те, що фото зникли зі стели написала Інна Чернишева у "Фейсбуці".

Жінка розповіла, що хотіла до Дня Незалежності оновити фото свого загиблого племіника-добровольця. Проте у центрі міста, де й розташована стела, 21-го серпня, фото зникли.




"Сьогодні я не знайшла нашого хлопчика, на стенді слави! Розпачу не було міри", - пише жінка.

З'ясувати куди поділись світлини жінці не вдалось. Проте за її словами, зникнути фото могли через те, що її племінник є уродженцем Володимира-Волинського, але зазначає, що він навчався у Луцьку.

У понеділок, 22-го серпня, ситуацію зі зникненням фото прокоментував директор КП "Луцьк-реклама" Олександр Ковальський.

"Щодо фотостенду на театральному майдані - там тимчасово зняті фотографії, які були неохайно прикріплені скотчем. Фото загиблих героїв повернуть, але розмістять в охайних рамочках. До вирішення питання про можливе розширення стенду, яке місту необхідно вирішити спільно з обласним керівництвом", - йдеться в дописі.

Окрім того, допис про зникнення фото розмістила й Наталія Іщук. На нього у "Фейсбуці" відповів міський голова Луцька Микола Романюк.

"З фото я розберуся. Але фотостенд міська рада робила для розміщення фото лучан, які загинули на Сході. Дійсно наразі виникла ситуація коли приносять фото з інших районів області і самовільно наклеюють на стенд. Але це не основне. Ми повинні вшановувати всіх. Тому буквально завтра переговорю з Гунчиком В.П. як в найкоротший термін вирішити дане питання", - йдеться в дописі.








Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні