Учасники АТО хочуть землю та житло у Луцьку

0
-1
Учасники АТО хочуть землю та житло у Луцьку
Учасники АТО нарікають на те, що у Луцьку їм не дають землі в той час, як зводиться чимало нових будинків.

Про це стало відомо у четвер, 18 серпня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови.

На засідання комісії прийшло близько десяти учасників АТО, які розповіли депутатам про свої проблеми.

Зокрема громадський діяч Ярослав Мудрик зауважив, що учасники війни на сході чують багато обіцянок, які так і не втілюються в життя.

«Ми бачимо, що ніхто відповідальності за слова не несе, всі заяви втрачаються і з’ясувати, хто правий, а хто винний неможливо. Міська рада повинна виробити певні правила гри. Повинні бути відповідальні особи, які вирішують питання учасників АТО», - наголосив чоловік.

Чоловіка обурює те, що починаючи з 2014 року учасникам АТО відмовляють у виділенні земельних ділянок, тим часом у місті зводять все нові й нові будинки.

Тож учасники АТО хочуть, аби в місті провели інвентаризацію земельних ділянок.

Також демобілізовані нарікають на те, що у міській раді немає відповідальних осіб, які можуть вирішувати проблеми учасників АТО, мовляв їх щоразу відправляють з одного управління в інше.

Окрім цього, учасники АТО незадоволені тим, що після повернення додому багато демобілізованих не мають змоги пройти медогляд, тож чимало з них навіть не підозрюють про набуті на фронті захворювання.

Відтак, учасники АТО просять в депутатів вирішити питання інвентаризації землі, налагодження співпраці з забудовниками щодо виділення житла військовим, а також проходження медоглядів.
Теги: земля, гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні