У Ратному поховали загиблих у ДТП на Миколаївщині

0
3
У Ратному поховали загиблих у ДТП на Миколаївщині
У Ратному на Волині відбувся похорон двох сімей, які загинули у ДТП на Миколаївщині.

Загалом моторошна ДТП забрала життя дев’ятьох людей, які їхали з Волині до моря. Це подружжя підприємців Віктора та Мирослави Мілінчуків. З батьками не стало й старшого сина Андрія, цьогорічного випускника, та восьмилітнього Ярославчика, - повідомляє "Вісник+К".

Друга загибла родина – Ігор і Наталія Подкоси (жінка працювала головним державним ревізором-інспектором Ратнівського відділу Ковельської податкової інспекції) та їхні доньки – студентка п’ятого курсу Львівської комерційної академії Іра та учениця 11 класу Олександра.

Окрім того, разом з Іриною загинула її подруга Мирослава, яка приїхала до неї в гості з Вінниччини, аби потім разом вирушити на відпочинок. Дівчина була єдиною донькою у мами.

Нагадаємо, аварія сталася на ділянці траси в Миколаївській області поблизу селища Криве Озеро. На дорозі зіткнулися бус Opel Vivaro з вантажівкою DAF-240. Восьмеро людей загинули на місці, ще одну постраждалу доставили у лікарню у важкому стані, але медики не змогли врятувати їй життя.

Поховальна процесія не помістилася на подвір’ї жодної із церков.

Три дні, оголосивши жалобу, в Ратному вшановували пам’ять загиблих в автокатастрофі. А у день похорону на площу до районного Будинку культури (стільки людей не помістилося б на території жодної із церков селища), де відспівували загиблі сім’ї, зійшлись і з’їхалися чи не всі ратнівчани, підприємці району.

Зі сльозами на очах земляки зустрічали чотири траурних автомобілі, у яких попарно лежали батьки та їхні діти.

Чин відспівування здійснили вісім священиків на чолі з благочинними Ратнівської та Гірниківської округ Анатолієм Гурським та Іваном Хіночиком.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні