У Луцьку сестри не можуть поділити спадок

0
15
У Луцьку сестри не можуть поділити спадок
Сестри-лучанки не можуть дійти згоди щодо впорядкування ділянки землі, яка дісталася їм у спадок від батьків і просять місцевих депутатів допомогти у вирішенні спору.

Власне, з проханням законно поділити спадок, тобто встановити межі земельної ділянки на вулиці Верниківського, 8/2 одна з сестер звернулася до міських депутатів, - інформує Волинський інформаційний портал.

З своєю проблемою лучанка Неоніла Романчук звернулася на засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру. Жінка просила розмежувати спільну територію без згоди суміжного землекористувача Віри Ткачук.

Як виявилося, суперечлива ділянка дісталася обом від батьків. Жінки побудувалися. Тепер одна планує продати свою частину, але інша, старша сестра, не погоджується.

Старша сестра переконана, що за документами в такому випадку в неї не буде двору, а нові сусіди ходитимуть прямо під вікнами.

В свою чергу молодша пропонує віддати частину своєї ділянки, але за умови, що сестра підпише відповідні документи. Проте та – проти.

Депутати вислухали обох жінок та порадили їм вирішувати свою проблему через суд.
Теги: земля, спір, суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні