У Луцьку на ліхтарних стовпах відкриті небезпечні проводи

0
-5
У Луцьку на ліхтарних стовпах відкриті небезпечні проводи
На одній з центральних вулиць Луцька на ліхтарних стовпах відкриті електричні щитки – до проводів дістатись може навіть дитина.

На проспекті Волі у Луцьку біля ТЦ «Гранд Волинь» щонайменше два ліхтарні стовпи мають відкриті електричні шафки, звідки видно проводи. Найстрашніше те, що щитки знаходяться на рівні зросту маленької дитини, тому дістатись до них – ні для кого не проблема.
Цікаво, як довго вони відкриті?
Цікаво, як довго вони відкриті?

Директор КП «Луцьксвітло» Іван Кубіцький вважає, що щитки можуть бути відкритими з двох причин – або працівники підприємства перевіряють напругу, або ж «інтєрєсниє» люди привласнили кришку шафки та здали на металолом. Зокрема, у місті було вже кілька випадків таких крадіжок.
Дістатись до проводів може навіть дитина
Дістатись до проводів може навіть дитина

Комунальник запевняє, що вдень ці проводи не під напругою, натомість ввечері, коли увімкнуть вуличне освітлення, вони стануть небезпечними для тих, хто намагатиметься розвідати, що з всередині.

Іван Кубіцький невпевнений, що ці стовпи перебувають у підпорядкуванні «Луцьксвітла», однак пообіцяв, що працівники якомога швидше це перевірять.

Водночас очевидці розповідають, що щитки відкриті щонайменше добу. Та й комунальників поблизу них не видно.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні