У Ковельській лікарні знайшли повішеною пацієнтку, - ЗМІ

1
5
У Ковельській лікарні знайшли повішеною пацієнтку, - ЗМІ
У ніч на 8 липня у ковельській лікарні залізничників виявили тіло пенсіонерки-самогубці.

З неофіційних, але достовірних джерел журналістам стало відомо, що трагічний випадок трапився з неділі на понеділок на території медичного закладу, який і досі має невизначений статус, - повідомляє Kowel.com.ua.

Жінка була пенсійного віку, приїхала до Ковеля з селища Заболоття Ратнівського району, проходила стаціонарне лікування у хірургічному відділенні лікарні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хочу уточнити ситуацію. Цей випадок стався ввечері в неділю. Я читав предсмертну записку, в якій писалося, що претензій до медперсоналу та лікаря Казімірова Олега вузлової лікарні в неї немає. А про причину свого вчинку написала - Що не може більше терпіти сильних болей, які на її думку виникли по вині лікаря-хірурга центральної лікарні Мазурка Сергія Михайловича, який робив їй операцію по видаленні жовчного міхура в лютому місяці цього року. Ця записка знаходиться в Ковельській поліції, все можна перевірити. В понеділок вранці, їй мали робити компютерну томографію, щоб знайти причину таких сильних болей.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні