У Любомлі комунальники ігнорують купи трупів і сміття

0
7
У Любомлі комунальники ігнорують купи трупів і сміття
Жителі Любомля нарікають на те, що сміття з їхніх дворів тижнями не вивозять. А сміттєвози ігрорують урни, проїжджаючи повз баки з відходами.

Майже у самому центрі Любомля, в районі “Доси”, поміж багатоповерхівок створили “чорнобильську зону”. Трупи кроленят, розкиданий поблизу урн непотріб, сморід під час спеки, - повідомляє КОРДОН.

У той же час, у міськраді переконані, що сміття вивозиться справно з вказаного району. Адже машина по-плану щоразу повинна там бути. Й справді, за словами жителів багатоквартирних будівель, вона час від часу там з’являється. Та, вочевидь, комунальники вирішили не надто напружуватись над прибираннням території й, продемонструвавши свою присутність на роботі, просто їдуть собі далі.

Найбільше страждають жителі будинку, до якого найближче розташоване уже “стихійне сміттєзвалище”. Пані Оксана, зокрема, живе на першому поверсі. Влітку вона боїться відкривати вікна: або від спеки задихатися в квартирі, або від смороду з вулиці.

Каже, що деякі нахаби, які жаліють кілька гривень заплатити державі, вночі приїжджають й викидають сміття під їхніми будинками. Серед таких “бідних” є навіть митники.

Попри те, що жінка має групу інвалідності, намагається максимально облаштувати присадибну ділянку біля оселі. Насіяла квіти на підвіконнях та клумбах, висадила свого часу молоді плодові деревця. А тепер не знає, чи можна їсти фрукти з них. Бо мухи та різна комашня сідає, то на викинуті трупи тварин, то на її груші з яблуками.

Тож з однієї проїжджої до двору сторони майоріють квіти, а з іншої – розкидане сміття, що тліє.

Тим часом, очільники місцевої влади обіцяють розібратися з тими, хто нехтує службовими обов’язками, й вирішити проблему.














Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні