Жіночна і щира Джамала на сцені «Бандерштату»

0
1
Жіночна і щира Джамала на сцені «Бандерштату»
Жіночно і ніжно, як і обіцяла, переможниця цьогорічного «Євробачення» виступила у Луцьку.

Джамала заспівала в останній день фестивалю «Бандерштат» у неділю, 7 серпня.

Чим менше залишалось часу до виступу чи не найочікуванішого гостя фестивалю, тим більше людей з’являлось на іподромі, де традиційно проводять «Бандерштат».

Ведучі Вікторія Жуковська та М’яч Дредбол зауважили, що сьогодні прийшли усі ті лучани, яких не зацікавили попередні два дні фесту.
Та це й недивно – не щодня випадає нагода побувати на концерті зірки направду світового рівня, яка доволі рідко виступає на фестивалях, а на «Бандерштаті» – взагалі вперше.

Сама ж Джамала зазначила, що перед нею на сцені було багато мужності та чоловічої енергії, тож вона хоче подарувати усім жіночності та чуттєвості. І вона дійсно такою була – надзвичайно жіночною та чуттєвою. Джамала не просто співала, вона танцювала, загравала з публікою, спілкувалась з нею і дарувала свої емоції. Хоч в її піснях не було звичного для таких заходів «року», їй вдалось запалити вогники в серцях тисяч глядачів.

Примітно, що на сцену співачка вийшла у вишиванці, а побачивши кримськотатарський прапор, дякувала публіці і українською, і кримськотатарською.

Зауважимо, що на прес-конференції перед виступом Джамала розповіла, що поки не знає, чи підпадає вона під формат «Бандерштату», мовляв потрібно подивитись, як сприйматиме музику глядач.

Та судячи з захоплених поглядів та бурхливих оплесків, все вдалось – зірку тут раді чути і бачити.









Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні