Джамала у Луцьку запевнила, що не стане політиком

0
-2
Джамала у Луцьку запевнила, що не стане політиком
Джамала запевнила, що не піде в політику, адже хоче всю себе присвятити музиці.

Про це співачка розповіла у неділю, 7 серпня, під час прес-конференції у Луцьку.

Переможниця Євробачення зазначила, що отримала чимало запрошень від політиків, однак усім відмовила.

«Я намагаюсь утримувати себе від політики, тому що це зовсім інший шлях. Цим потрібно займатись постійно, неможливо бути політиком на півставки. Якщо ти політик, ти повинен відповідати за те, те і те, а я не хочу себе відривати від музики. Я дуже це люблю, багато років на це поклала і хочу бути композитором, виконавцем, до якого люди прагнуть потрапити на концерт», - наголосила Джамала.

Водночас співачка відкидає звинувачення в тому, що «Євробачення» – це конкурс для домогосподарок, який ні на що не впливає.

З її слів, перемога України змінила ставлення європейців до країни, мовляв вони більше не зациклюються на війні, а запитують про майбутній конкурс, можливості, розвиток.

«Я пояснюю європейцям, що ми готові приймати «Євробачення», гостей. Пояснюю, що ми рухаємось, що у нас новий подих. Так, нам дуже важко, ми хотіли дуже швидких змін, але нам не вистачило цих двох років. Думали, от революція – і ми вже на коні. Не вистачило часу, але ми намагаємось зробити Україну більш європейською країною», - додала виконавиця.

Співачка також розповіла, чому погодилась приїхати на "Бандерштат".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні