Скандальний луцький активіст розкритикував «Бандерштат» через п’яну молодь та нецензурщину ведучих

3
6
Скандальний луцький активіст розкритикував «Бандерштат» через п’яну молодь та нецензурщину ведучих
Лучанин Ілля Токаренко, який минулого літа відзначився нетиповою акцією – влаштував у Луцькій міській раді «банний день», висловив гостру критику щодо «Бандерштату». Чоловік запевняє, що учасники безалкогольного фестивалю проносять спиртне через чагарники парку.



«Вже від початку парку «Бандерштат» зустрів купою п'яної молоді з червоними браслетами, яка голосно з нецензурою обговорювала вчорашні походеньки! Підійшовши до входу, людей все більшало і більшало! Біля каси – шок!!! 200 грн за разовий прохід! Вирішили, що не підемо(( Пройшлися парком і пішли дамбою в надії хоч оком побачити», – написав Ілля Токаренко на своїх сторінці у Фейсбук.

«Поки йшли, я вже був впевнений в правильності вибору. З сцени лунали не зовсім прийнятні для дитини слова ведучого, цитую: «Просрали півліта, но і не шкодую, що просрали!». Вийшли до вулиці Глушець і вже по асфальтованій доріжці пішли назад понад наметовим містечком! З чагарників і в чагарники в сторону містечка, прокладені тропи, якими без перешкоди пересувалися гості фестивалю з повними пакетами пива та горілки! Це так – до уваги організаторів, які після трагедії (втопився хлопець) заявили що, в них на території ніхто не бухає!» – запевнив активіст.


«Повсюди ламалися дерева без перебору, сухі не сухі. Дійшовши вже до в’їзду в парк стояла нова поліція, яка регулювала автомобілі, але при цьому не звертала увагу на натовпи людей, які йшли через дорогу, а не на пішоходці, до якої, до речі, всього метрів 20. Отримав одразу запитання від племінниці: «А чому цих людей не штрафують?» Бо вона дивилася по телевізору, що пішоходів штрафують за неправильний перехід! Ось і поясніть восьмирічній дитині, що гроші та інтерес влади і окремих осіб важливіші за мораль і законність!

Зробив свій висновок. Казали, що планують переносити Бандерштат. Пане Ігоре, переносьте! Не личить 900-річному місту показувати таку красу. Прикрашайте краще культурну столицю!» – звернувся лучанин до народного депутата Ігора Гузя, який є головою організаційного комітету фестивалю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У нас через державний кордон контрабанда, як по алеї, і влада не бачить, то про що можна говорити з приводу пляшки пива.
Відповісти
Черга біля кіосків Гранд Волині та навпроти 4-ї школи, п'яна шпана розгулює плює курить. Фу... Організатори Гівно...
Відповісти
Так пишеш ніби в луцьку ніколи не бачив п'яну молодь. Виховуйте краще своїх дітей, тоді й не буде такого чуда!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні