--> «Чого ми тримаємо цього чернігівського вояжера?», - очільник Волині про керівника митниці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Чого ми тримаємо цього чернігівського вояжера?», - очільник Волині про керівника митниці

0
8
«Чого ми тримаємо цього чернігівського вояжера?», - очільник Волині про керівника митниці
Голова Волинської ОДА незадоволений роботою Волинської митниці, показники якої стрімко впали порівняно з минулим роком.

Про це стало відомо в понеділок, 1 серпня, під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації.

Начальник Головного управління Держказначейства у Волинській області Михайло-Мирослав Леміщак повідомив, що протягом липня надходження від Волинської митниці зменшились на 65 мільйонів гривень порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Голова ОДА Володимир Гунчик своєю чергою нагадав присутнім про те, що від надходжень митниці значною мірою залежить розмір субвенцій, які область отримає з державного бюджету.

«У нас дуже багато дебатів з приводу того, чи правомірно голова ОДА висловлює зауваження керівнику митниці, але чого ми тримаємо цього чернігівського вояжера (в.о. начальника Волинської митниці Олександра Шавлака, - ред.), якщо в нас наповнення державного бюджету немає, я вже не кажу про кошти на ремонт доріг? Це питання до керівництва Державної фіскальної служби: що він там робить 4 місяці підряд? Керівництво ДФС та Волинської митниці, що ви там, хлопці, робите», - обурився очільник області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні