У Володимирі-Волинському затримали п'яного комунальника за кермом

0
-5
У Володимирі-Волинському затримали п'яного комунальника за кермом
29-го липня працівники луцького поліцейського патрулю зупинили автомобіль аварійноі служби Володимир-Волинського водоканалу.

Після бесіди із працівниками водоканалу, водія доправили у міську лікарню для експертизи на вміст алкоголю.

Як розповів журналістам інтернет-видання “БУГ” поліцейський Віталій Синь, при патрулюванні вулиць міста, близько 14-ї години помітили нелогічну поведінку водія службового автомобіля водоканалу. Тоді з напарником Романом Герасимчуком патрульні зупинили автомобіль на вулиці Ковельській. Після бесіди з водієм та іншими працівниками, що перебували в авто, виникла підозра про нетверезий стан комунальників.

Поліцейські доправили водія до Володимир-Волинського ТМО, де була проведена експертиза та встановлено, що водій знаходиться в стані алкогольного сп’яніння.

У Володимир-Волинському відділку поліції на правопорушника склали протокол, видали тимчасове водійське посвідчення та наразі відпустили до судового засідання.

Аби автомобіль не потрапив на штрафмайданчик, від підприємства прибув другий водій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні