Підприємці «втікають» з Волинської митниці в інші області

1
1
Підприємці «втікають» з Волинської митниці в інші області
За останній час з Волинської митниці до інших регіонів перейшли 94 фірми.

Про це йшлося під час засідання громадської ради при Волинській ОДА, - повідомляють Волинські новини.

Представник Громадської організації «Волинські патріоти» Володимир Красуля, який входить в бюджетну комісію бюджетної ради, зазначив, що за останній час 94 фірми покинули митницю Волині. Відтак, поцікавився, чи хтось вивчав це питання і чи встановив, чому так трапилось.

На що Володимир Гунчик зазначив, що працює з ними заступник голови ОДА Сергій Кошарук. Проте, відповісти на запитання, чому так трапилось, голова ОДА не зміг. Натомість зазначив, що бізнес структури «пішли» в Київ, Тернопіль та Львів.

«Всі автомобілісти в Рівному. Хто займається сільгосппродуктами – у Львові. Хто займається соціальними питаннями – в Києві. Мене це питання дійсно турбує», – заявив Гунчик.
Теги: митниця
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скоро всі втечуть. І будівництво доріг стане. Не потрібно підіймати тарифи на митниці і морочити голову бізнесу всякіми непотрібними нікому бумажками.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні