У Луцьку змінять план реконструкції центральної вулиці через сенсаційну знахідку. ФЕЙК-НЬЮЗ

0
6
У Луцьку змінять план реконструкції центральної вулиці через сенсаційну знахідку. ФЕЙК-НЬЮЗ
У Луцьку змінять проект реконструкції вулиці Лесі Українки, адже під час ремонтних робіт на головній вулиці обласного центру виявили підземну річку.

Відкриття зробили громадські активісти, які й зняли потічок на відео.



Краєзнавці припускають, що це саме річка, про наявність якої на цьому місці свідчать нещодавно знайдені документи.

Те, що це саме річка, а не прорив каналізації, свідчать і результати візуально-нюхового огляду: рідина, яка тече з-під землі не має специфічного каналізаційного запаху і смаку.

Активісти, яким довелося спробувати воду з підземної річки, переконують що вода чудотворна і відзначають різке покращення фізичного, а особливо психічного здоров'я.

Зважаючи на таку інформацію, представники поліції Луцька не виключають найближчим часом ходи спраглих паломників зі сходу та заходу до цілющого водограю.

Тим часом, після сенсаційної знахідки, у міськраді взялися за зміну плану модернізації та реконструкції центральної вулиці обласного центру.

Не провівши попередніх досліджень щодо потужностей підземної річки, деякі депутати вже пропонують зробити вулицю Лесі Українки не пішохідною, а судноплавною. Тим самим покращити туристичну привабливість Луцька.

Відомий фонд готовий навіть профінансувати безплатні гондоли для лучан та гостей міста. Громадські слухання щодо змін плануються вже у перших числах серпня.

Точаться суперечки і щодо майбутньої назви річки. Як нам повідомили у кулуарах міськради, у назві, зважаючи на судноплавний проект, хочуть поєднати Луцьк і Венецію. Лідерами серед потенційних назв-претендентів наразі є Венецьк і Полуція.

Увага! У публікаціях рубрики "ФЕЙК-НЬЮЗ" може бути інформація, яку згодом хтось захоче спростувати. Будьте уважні ;)
Теги: фейк-ньюз
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні