Волинським шахтарям завтра обіцяють віддати зароблене

0
-2
Волинським шахтарям завтра обіцяють віддати зароблене
2,5 мільйона гривень обіцяють заплатити працівникам шахти № 10.

Про це стало відомо 28 липня під час зустрічі голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика з представниками керівництва та профспілки шахтарів, - пише «Волинський інформаційний портал».

Наразі на рахунку шахти № 10 є чотири мільйони гривень. Утім ці кошти не можуть перерахувати на зарплату працівникам через те, що потрібно закупити парашути та інше обладнання, необхідне для охорони праці. Якщо ж устаткування не закупити, шахту може зупинити Держгірпромнагляд.

Та профспілки впевнені: закуплене обладнання не знадобиться, адже працівники не вийдуть на роботу без заробітної плати.

Володимир Гунчик телефонував міністру енергетики та вугільної промисловості Ігорю Насалику, але посадовець не відповів. Тож голова ОДА поспілкувався з заступником міністра Анатолієм Корзуном.

Той «дав добро» на перекидку 2,5 мільйона гривень на зарплати працівникам шахти.

«Ми вирішили з міністерством таким чином тимчасово улагодити проблемні питання», – підкреслив Гунчик і додав, що завтра шахтарі отримають гроші.

Зауважимо, що наступного четверга у Міненергетики відбудеться велика нарада, присвячена проблемним питанням вугільної промисловості. Володимир Гунчик пообіцяв окремо порушити перед урядовцями проблему 10-ї шахти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні