Луцький суд не дозволив дати ділянку для будівництва недільної школи

0
-4
Луцький суд не дозволив дати ділянку для будівництва недільної школи
Луцький міськрайонний суд визнав протиправним рішення міськради про надання ділянки для будівництва церковно-притчевого будинку у мікрорайоні ЛПЗ для релігійної громади УПЦ КП.

Про це йшлося під час 11-ї сесії Луцької міської ради 27 липня. - повідомляє ІА Волинські новини.

Як повідомив міський голова Микола Романюк, сьогодні вранці він отримав рішення Луцького міськрайонного суду. Згідно з цим документом суд визнав протиправним рішення міськради від 27 квітня цього року про надання релігійній громаді храму преподобного Іова Почаївського дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування церковно-притчевого будинку на вулиці Грабовського.

Своєю чергою, депутат Євгеній Ткачук зауважив, що прикро чути про таку ухвалу суду, яка скасовує одностайно підтримане депутатами рішення. Він закликав юридичний відділ міськради звернутися до суду щодо скасування ухвали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні