Розширення та ремонт проспекту Волі Луцьку обійдеться в 40 мільйонів гривень

0
-1
Розширення та ремонт проспекту Волі Луцьку обійдеться в 40 мільйонів гривень
На реконструкцію проспекту Волі за два роки витратять більше 40 мільйонів гривень.

Про це стало відомо у вівторок, 26 липня, під час обговорення плану реконструкції вулиці Лесі Українки та проспекту Волі.

Під час обговорення стало відомо про те, що згідно з проектом, відремонтувати планують 970 метрів проспекту – від вулиці Шопена до Чехова.

В рамках проекту передбачається розширення проспекту до 15 метрів, перенесення тролейбусної лінії, облаштування тротуарів з бруківки, встановлення лавочок, смітників, освітлення, перенесення тепломережі.

Всього на цій ділянці планують вирізати 200 дерев задля розширення проспекту.

Вартість усіх робіт – 40,5 мільйонів гривень. Замовник робіт – департамент ЖКГ Луцької міської ради.

Директор департаменту ЖКГ Юрій Крась розповів, що цьогоріч запланований лише ремонт пішохідної правої частини проспекту. На тротуарах обіцяють замінити клумби, а на Волі, 50 – облаштувати невеликий сквер. Цього року на це витратять близько 15 мільйонів гривень.

Зі слів чиновника, у серпні відкриють тендерні пропозиції від підприємств, які висловили бажання ремонтувати проспект. Усі роботи виконуватиме одне підприємство.

Загалом реконструкцію можуть завершити за два роки.

Перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев також зауважив, що зважаючи на негативне ставлення лучан, у міській раді зачекають з розширенням проспекту та перед цим проведуть публічне громадське обговорення.

Посадовець додав, що про реконструкцію проспекту Волі почали говорити ще у 2013 році.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні