--> «Грушевський і раніше туди не зовсім вписувався», - головний архітектор Луцька | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Грушевський і раніше туди не зовсім вписувався», - головний архітектор Луцька

4
0
«Грушевський і раніше туди не зовсім вписувався», - головний архітектор Луцька
Головний архітектор Луцька вважає, що пам’ятник Михайлу Грушевському не зовсім пасує до оновленого «Променя». Втім, на його думку, нічого з цим робити не треба.

Про це Леонід Герасимюк розповів в інтерв’ю «Волинь24».

«Не треба там нічого зачіпати. Поставили – то хай буде. По великому рахунку він і раніше туди не зовсім вписувався. Але Грушевський – це Грушевський і площа там загальна, тому нічого з цим робити не треба. По масштабу до кінотеатру він підходить», - запевнив посадовець.

Чиновник каже, що строкатість оновленої будівлі багато кому не подобається, однак коментувати вигляд приватної власності не можна.

«Наприклад, я будую будинок за свої гроші, чого я маю питати когось, як мені фасад зробити? Звичайно, коли цей фасад на площі, деякі аспекти потрібно було врахувати. На даний момент цей фасад сприймається дещо неоднозначно, а далі можливо сприйняття зміниться. Ми ж не можемо інвестора змусити збити дорожезну плитку.

Спробуємо до неї придивитись, звикнути», - наполягає Герасимюк.
З його слів, «Промінь» – це не той об’єкт, який наразі можна оцінити.

«Перші роботи Пікассо і кубістів дотепер неоднозначно сприймаються. Головне, що кошти вкладаються і щось робиться. А якби громадське обговорення почали, «Промінь» досі не побудували б. Нам потрібно не заважати, а спрямовувати», - резюмує архітектор.

Читати повністю інтерв’ю з Леонідом Герасимюком.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Е ----архітекторе ! ТАК МИ ДАЛЕКО ЗАІДЕМО . ВСЕ , що багатіі будують , мали б з вами УЗГОДЖУВАТИ . ===ІНАКЩЕ ЛУЦЬК СПАСКУДЯТЬ .---------про памятник ! запізно спохватився ! на фоні ялин ВІН ДИВИВСЯ , А ВИ ЩО МЕЛЕТЕ ? скільки зелених всунули в калитку , щоб досі мовчав ?
Відповісти
Це просто капец,а не т архітектор
Відповісти
Архітектор Мендісабаль,б....
Відповісти
Він взагалі не пасує такому засраному провінційному місту.
Там поставте монумент Хабарнику Луцької міської ради з усіма вашими надгробними портретами Скотиняки.
Щоб ви поздихали спочатку внуки а потім діти ваші!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні