На Волині негода «звалила» 24 тисячі кубометрів лісу

0
-5
На Волині негода «звалила» 24 тисячі кубометрів лісу
На Волині через негоду у лісах постраждало майже 2 тисячі гектарів площ.

Загальна маса пошкодженої вітроломами деревини близько 24 тисячі кубометрів, - повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Загалом пошкодження зафіксовано на території 8 лісогосподарських підприємств: Колківського, Любешівського, Ківерцівського, Турійського, Прибузького, Старовижівського, Шацького лісгоспів та ДП СЛАП «Камінь-Каширськагроліс».

З метою проведення обстежень лісових насаджень, що постраждали від вітровалів, працівники лісгоспів створили комісії з участю представників районних адміністрацій, районних рад, екологічних служб, сільських голів, місцевих депутатів, представників громадськості.

Всі пошкоджені ділянки взяті на облік. Із метою недопущення поширення шкідників, втрати якості деревини та безпеки руху транспорту в цих насадженнях призначать проведення різних лісогосподарських заходів.

Теги: негода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні