Голова Волинської ОДА розповів, як контролює мерів великих міст

0
-12
Голова Волинської ОДА розповів, як контролює мерів великих міст
Голова Волинської облдержадміністрації заявив, що може контролювати мерів трьох міст обласного значення, адже вони балотувались від президентської партії.

Про це Володимир Гунчик розповів у понеділок, 25 липня, під час прес-конференції за підсумками двохрічної діяльності.

Відповідаючи на запитання про те, як йому вдається налагоджувати співпрацю з мерами чотирьох міст обласного значення, голова ОДА зауважив, що троє з них йшли на вибори від Блоку Петра Порошенка «Солідарність», тому вплив на них є.

«Ми ї жорстко критикуємо, декому це не подобається, але це конструктивна робота. Це я про Віктора Сапожнікова, мера Нововолинська, Петра Саганюка, мера Володимир-Волинського, та Миколу Романюка, мера Луцька», - розповів очільник краю та висловив сподівання, що на базі усіх міст обласного значення невдовзі з’являться об’єднані громади.

Також голова ОДА зазначив, що йому вдалось налагодити стосунки з мером Ковеля Олегом Кіндером, представником «Батьківщини», з яким у 2014 році конфліктував.

«Просто Олег Олексійович хотів показати, що він незалежний мер і голова ОДА йому – не указ. Але останній рік дав зрозуміти, що об’єднавши зусилля, ми можемо вирішити набагато більше питань. І прикладом тут слугує Вузлова лікарня станції Ковель», - поділився Володимир Гунчик.

«Коли справа стосується конкретних кроків, здоровий глузд перемагає. Тому у мене нормальні робочі стосунки з усіма чотирма мерами, я їх підтримував і буду підтримувати», - резюмував посадовець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні