Гунчик підтримав Гузя в питанні митниці

1
5
Гунчик підтримав Гузя в питанні митниці
Керівник Волинської ОДА переконаний, що Волинська митниця потребує постійного керівника і ним не може стати нинішній в.о. начальника Олександр Шавлак.

Про це Володимир Гунчик розповів у понеділок, 25 липня, під час прес-конференції за підсумками двохрічної діяльності.

З його слів, наразі Волинська митниця працює дуже погано, адже за червень вона перевиконала свої індикативні показники лише на 140 тисяч гривень, які можна використати на ремонт доріг.

«Можливо це намагання показати голові ОДА, мовляв не втручайся в наші справи. 140 тисяч гривень перевиконання за червень. Та вони за годину цю суму заробляють! Це десь нагадує ручне управління», - підкреслив голова облдержадміністрації.

Посадовець підтримав звернення нардепа Ігоря Гузя до керівника ДФС з вимогою призначити очільника Волинській митниці. Зауважимо, що стосунки між Володимиром Гунчиком та Ігорем Гузем доволі непрості, зокрема парламентар неодноразово вимагав звільнення голови ОДА.

«Я сподіваюсь, що мої звернення і всі звернення від імені Ігоря Гузя дадуть свої результати. Але рано чи пізно прийде людина, яка стане постійним керівником. Ми заслухаємо його плани щодо розвитку на рік-два. А Олександр Шавлак наразі спить і бачить, коли його з Волині повернуть на Чернігівщину, тому він так і працює», - наголосив Володимир Гунчик.

Очільник області стверджує, що на Волинській митниці 94 суб’єкти господарювання сплачують свої податки, тому митниця може суттєво наповнити місцевий та державний бюджети.

Нагадаємо, Ігор Гузь розкритикував роботу голови ДФС та начальника Волинської митниці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З останнім абзацом накрутили.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні