У Луцьку можуть заборонити утеплюватись «поодинці»

1
5
У Луцьку можуть заборонити утеплюватись «поодинці»
У Луцьку можуть заборонити утеплювати по одній квартирі, адже це руйнує будинки.

Про це в інтерв’ю для «Волинь24» розповів керівник Ради правління голів ОСББ міста Луцька та член виконавчого комітету Роман Бондарук.

Чоловік назвав категорично неправильним утеплення, за якого обшивають ззовні будинку лише одну квартиру, мовляв це лише шкодить і бажаного ефект не приносить.

«Це дуже неправильно і тут наша влада трохи не допрацювала. Я винесу рішення на засідання виконавчого комітету про заборону такого утеплення, тому що це руйнування будинку і ефективності в латковому утепленні немає. Там збирається роса і вона ще більше руйнує будинок, розвивається грибок», - наголосив експерт.

З його слів, чинні будівельні норми забороняють будь-які втручання в зовнішню стіну без дозволу від міської влади, однак «міська рада і департамент архітектурно-будівельного контролю закривають на це очі».

Роман Бондарук розповів, що це питання обговорять на спеціальній нараді за участю першого заступника міського голови Тараса Яковлева.

«Перевірка з Києва теж пропонувала чиновникам закривати на це очі, мовляв такий у наших людей менталітет. Але я вважаю, що до цього треба підійти строго. Хочеш утеплюватись – ініціюй збори, утеплюйте весь будинок. Ти ж живеш не сам! Або переїжджай в приватний будинок, або слухай більшість», - підкреслив керівник Ради голів ОСББ міста.

Читати повністю інтерв’ю з Романом Бондаруком.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
совок - моя хата скраю, все тільки для себе
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні