Сморід біля Луцького Палацу культури: просять забрати туалети від входу

0
-2
Сморід біля Луцького Палацу культури: просять забрати туалети від входу
З-під порогу Палацу культури Луцька просять забрати туалети.

Відповідне прохання депутатам озвучив директор закладу Юрій Войнаровський під час дня депутата 22 липня, - повідомляє VIP.

Перенести біотуалети, встановлені неподалік від входу до Палацу культури міста Луцька, просять в обранців міської громади.

На переконання Юрія Войнаровського, громадські вбиральні створюють жахливий запах біля важливого культурного осередку.

«Не розумію, чому комунальники встановили їх саме тут, а не для, прикладу, на газоні за театром. По-перше, вони псують вигляд, по-друге, під час масових заходів у Палаці культури запах від туалетів створює дискомфорт», – висловився Войнаровський.

Окрім того, за його словами, недоречними неподалік від входу до Палацу культури є дерев’яні будиночки торгових точок. На думку Юрія Войнаровського, вони закривають вхід від Театрального майдану до Палацу культури.

Він додав: «Більше того, я хотів би часом тут сцену на вулиці встановлювати, декількасот крісел ставити. Сцену всі бачили б з майдану, а так це неможливо. І ті будиночки вже валяться». Тож, на його переконання, депутати мусять вжити заходів.

Своєю чергою, депутати назвали слушним зауваження щодо розташування біотуалетів навпроти Палацу культури та пообіцяли вирішити цю проблему.

Фото інтернет-видання Район. Луцьк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні