Що пишуть про перенесення стели Героїв Небесної сотні з центру Луцька

0
5
Що пишуть про перенесення стели Героїв Небесної сотні з центру Луцька
У п'ятницю, 22-го липня, з'явилась петиція про те, аби з центру Луцька перенести стеллу Героїв Небесної Сотні з Театральної площі на Меморіал вічної слави до відповідного пам'ятника.

Мету такого прохання автор петиції Дмитро Смаль обґрунтував тим, що центр європейського міста повинен приваблювати туристів, створювати позитивне враження про місто.

Така петиція викликала хвилю обурень серед лучан. Люди активно почали висловлюватись проти такої пропозиції.

Василь Бажанюк:

"Пропоную дійсно роширити стенд до реальних втрат Волині від війни утричі. Та поставити такий у кожному мікрорайоні нашого міста!!!
Йшов захшищати територіальну ціліність України у серпні 2014 року. У мій призов по Луцьку відкупилось від армії, а саме поставали непридатними 90 % всіх тих, що мали призватись. Ціна такого питання по Луцьку на той час становила 500 у.о".






Слід зазначити, що волонтери з організації "Меценати для солдата" запросиил автора петиції на зустріч для того, аби він пояснив таку свою пропозицію.

"Сподіваємось, що йому вистачить сміливості прийти, так само як йому вистачило нахабства написати таку петицію. Більше того, нам, активістам, волонтерам та всім сім'ям КГ (критичної групи, - ред) буде цікаво дізнатись його та, можливо, його «однодумців» (якщо такі знайдуться) думку, щодо облаштування історико патріотичної зони Пам'ятний комплекс новітньої Історії " Волинь - земля Героїв".

Слід зазначити, що петицію про перенесення стелли підписало 20 осіб з 300 потрібних.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні