Луцька мерія «пошкодувала» автобуси для приміського села

2
-1
Луцька мерія «пошкодувала» автобуси для приміського села
Громада села Жидичин зверталася до Луцької міської ради з проханням продовжити маршрут громадського транспорту № 26 (який їздить у район Вишкова) до початку села Жидичин. Але міські чиновники відповіли, що це можливо тільки в разі приєднання цього до Луцька.

Хоча в усній розмові окремі перевізники, які працюють на маршруті № 26, запевнили, що не проти продовжити маршрут так, аби їх маршрутки доїжджали до початку Жидичина, повідомила голова Жидичинської сільської ради Юлія Дащук.

Маршрут № 26, яки пролягає від Нового ринку на вулиці Боженка до району Вишків, закінчується за приблизно 3 кілометри від межі з селом Жидичин. Саме на цю відстань просили продовжити маршрут жидичинці.

Утім, Луцька мерія відмовила.

«Громада зібрала підписи з проханням продовжити маршрут 26 до початку села Жидичин. Після цього надіслали лист до Луцької міської ради. Утім, ми отримали відповідь: таке можливо тільки тоді, коли Жидичин приєднається До Луцька», - повідомила сільський голова.

«Хоча окремі перевізники з маршруту кажуть, що не проти були б спробувати їздити до Жидичина. Але їм потрібен дозвіл міської влади», додала вона.

«З вини міських владців люди, яких потенційно запрошують у луцьку громаду, не можуть користуватися цим благом. Бо хтось керований не бажанням служити народу України (а він до речі і в Луцьку, і в прилеглих селах один і той самий), а якимись дивними амбіціями», - зазначила Юлія Дащук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Громада має тільки право нюхати сморід луцьких фекалій, та у разі приєднання піднести пану Григоренку і Ко свої землі для дерибану на тарілочці,за символічно-сміхотворною ціною! Може,є сенс зібрати підписи, запросити в Жидичин Надзвичайні новини і Мінекологію для проведення досліджень стану повітря,води,грунтів, загаджених Луцьком та подати до суду? Кілька луцьких мільйонів в рік були б не зайвими для бюджету громади!
Відповісти
Громадо! Заблокуйте очисні споруди в Липлянах та викличте ЗМІ. Ідіот-комсомолець вже допік!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні