Олігархи, популізм, адмінресурс, – заступник Палиці про вибори на Волині

0
3
Олігархи, популізм, адмінресурс, – заступник Палиці про вибори на Волині
Вибори в 23 окрузі відбувалися в умовах олігархічного впливу, популістських заяв та адмінресурсу, - заявив екс-кандидат в народні депутати до Верховної Ради України від ВО "Свобода", заступник голови обласної ради Олександр Пирожик.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

"Ми пройшли цю дорогу чесно, шукаючи й знаходячи підтримку вільних, сильних і думаючих людей. Провели численні зустрічі практично в кожному населеному пункті Маневицького, Камінь-Каширського, Ківерцівського та Любешівського районів", - йдеться в дописі.

"Горджуся тим, що в умовах потужного олігархічного впливу на процес виборів, популістських заяв і дій опонентів та адмінресурсу виконавчої влади нам усім вдалося зберегти власну думку, позицію і гідність. Це впевнює нас у тому, що ми – на правильному шляху, і за жодних обставин з нього не зійдемо", - додав Олександр Пирожик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні