--> Констанкевич допоміг перемогти фонд «Тільки разом», - ОПОРА | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Констанкевич допоміг перемогти фонд «Тільки разом», - ОПОРА

0
0
Констанкевич допоміг перемогти фонд «Тільки разом», - ОПОРА
Кандидатка Ірина Констанкевич на парламентських виборах у окрузі №23 отримала додаткові переваги перед іншими кандидатами завдяки використанню своєї посади заступника голови правління фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Про це заявила координатор Громадянської мережі ОПОРА Катерина Шарпата під час прес-конференції у понеділок, 18-го липня 2016 р.

За її словами, таким чином Констанкевич фактично могла використати на агітацію більше коштів, ніж задекларувала витрат у виборчому фонді.

Нагадаємо, 7 кандидатів, які балотуються до парламенту по 23-му виборчому округу станом на 14 липня не подали в ОВК проміжних фінансових звітів, а більшість тих кандидатів, що подали звіти, не вказали у них усієї необхідної інформації.

Зокрема, до окружної виборчої комісії надійшли проміжні звіти про використання коштів виборчих фондів лише від таких кандидатів: Людмила Кирда (ВО «Батьківщина»), Іван Вовк (самовисування), Федір Веніславський (самовисування), Ірина Констанкевич («УКРОП»), Сергій Була (Радикальна партія Олега Ляшка), Тетяна Лишневець («Громадський рух «Народний контроль»), Олександр Пирожик (ВО «Свобода»), Ольга Зирянова («Солідарність жінок України») та Віталій Клопотовський (самовисування).

Двоє з кандидатів, а саме Юрій Кулачек («Блок Петра Порошенка «Солідарність») та Любов Балицька (самовисування) звіт подали із запізненням, 10 і 12 липня відповідно.

Інші кандидати звіту не подали. Це: Максим Богун (самовисування), Наталія Германюк (самовисування), Володимир Демчук (самовисування), Олександр Кононович (самовисування), Валентина Малькова (самовисування), Олександр Орел (самовисування) та Ігор Рицко
Теги: вибори
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.