«Потрібно готуватися до виборів», – Володимир Гунчик

0
7
«Потрібно готуватися до виборів», – Володимир Гунчик
Деструктивна позиція окремих політичних сил може призвести до того, що в Україні будуть оголошені дострокові вибори до Верховної Ради – вважає голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

Про це він заявив в інтерв"ю видання «Волинь24», коментуючи результати проміжних виборів до Верховної Ради.

«Потрібно серйозно подумати над тим, що це проміжні вибори і готуватись до тих виборів, які я дуже не хотів би, щоб вони були, але можуть бути», - сказав Гунчик.

«В країні війна і ситуація може змінюватись щодня. Напевно, всі політичні сили, в тому числі Блок Петра Порошенка «Солідарність», активно моніторять ситуацію не лише на Волині, а й по всій Україні», - додав він.

«Є обставини, які можуть вплинути на позачергові вибори і серед них – деструктивна позиція деяких політичних сил. Наприклад, «Радикальна партія Олега Ляшка», та ж сама «Батьківщина», але в першу чергу – це «Опозиційний блок», які і не дружать, і в багатьох питаннях підтримують одна одну», - заявив голова ОДА.

«Також це популізм, про який сьогодні говорить і Президент. Крім війни та корупції в нас є ще одна біда – це популізм. Напевно, вплив може мати ситуація на сході – все залежатиме від того, наскільки світова спільнота підтримуватиме Україну в стримуванні агресора», - додав він.

Водночас Гунчик наголосив:

«Як голова облдержадміністрації, я категорично проти будь-яких дострокових виборів, тому що на це потрібні величезні кошти з бюджету. Цього хоче наш північно-східний сусід і ті політичні діячі, які не змогли себе реалізувати, чиї амбіції виходять за межі реальності. Стабільність, стабільність і ще раз стабільність!»

Утім, вважає Володимир Гунчик, «Україна знаходиться в такому стані, що ми повинні бути готовими до позачергових виборів».

«Якщо в цьому виникне потреба, це право депутатів і Президента, право народу», - вважає губернатор.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні