«Батьківщина» заявляє про масові фальсифікації

0
-4
«Батьківщина» заявляє про масові фальсифікації
Партія «Батьківщина» заявляє про масові фальсифікації під час підрахунку голосів на всіх округах, де у неділю відбулися проміжні вибори до Верховної Ради.

Про це йдеться у заяві партії.

«За результатами паралельного підрахунку голосів, який провели наші штаби, кандидати від «Батьківщини» впевнено перемагають щонайменше у трьох округах: 151-му на Полтавщині (Руслан Богдан), 183-му на Херсонщині (Юрій Одарченко) та 206-му на Чернігівщині (Юрій Власенко).

Разом з тим, інформація, яку ми отримуємо від штабів в усіх 7 округах, свідчить, що партія влади вдалася до відвертих фальсифікацій після закриття дільниць, під час підрахунку голосів», – заявили в «Батьківщині».

Партія звернулась до правоохоронних органів з проханням стежити за дотриманням закоконів.


А також «Батьківщина» звернулася до Президента України:

«Якщо звання гаранта Конституції щось значить для Президента, він мусить негайно зупинити свавілля і беззаконня, які почалися в округах».

Окрім того, у партії зазначають про масові порушення на округах. Підкуп виборців був зафіксований у Чернігівській області та у Дніпрі. У Херсоні несподівано кілька разів оголосили про «замінування» виборчих дільниць у 183-му виборчому окрузі, що кваліфікували як спробу зірвати вибори на окремих дільницях, застосовуючи брудні виборчі маніпуляції. На Луганщині зафіксована ще одна спроба вплинути на виборчий процес через заміну складу виборчої комісії на дільниці.

Зазначимо, за даними екзит-полу на проміжних виборах до Верховної Ради у Дніпрі (округ №27) Тетяна Ричкова, у Чернігові (округ №206) лідером став Максим Микитась, у Івано-Франківську (округ №27) у лідерах опинився Сергій Насалик.

До слова про перемогу на виборах у окрузі №27 (Дніпро) заявив "Опозиційний блок", на окрузі №23(Волинь) про перемогу повідомила партія УКРОП.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні