Турецький заколот Україні не на руку, - нардеп з Волині

0
-4
Турецький заколот Україні не на руку, - нардеп з Волині
У ситуації, яка склалася в Туреччині, Україні вигідно підтримати діючого президента Туреччини Реджепа Ердогана, - вважає народний депутат України Ігор Гузь.

Про це Гузь написав у своєму блозі на "Волинь24".

Як відомо, у Туреччині група військових спробувала здійснити переворот: на вулиці Анкари і Стамбула вийшли танки, авіація вела вогонь по будівлях органів влади, і, за деякою інформацією, по мирних людях. Військові, які оголосили про взяття влади у країні, заявили, що запроваджують воєнний стан і комендантську годину. Офіційна влада чинить опір.

Ігор Гузь у своєму блозі пише: "Попри диктаторські замашки ісламіста Ердогана, за останні 15 років він витягнув Туреччину з країни третього світу в одну з найбільш розвиваючих країн та геополітичного лідера регіону".

"І саме Ердоган, чи не єдиний відкрито кинув виклик путінській Росії та принципово виступає за деокупацію Криму, - додає нардеп.

"В цей момент логічно та правильно підтримати нашого стратегічного союзника. Яку позицію займає Ердоган ми знаємо і це позиція яка грає на руку нашій боротьбі з РФ", - вважає Ігор Гузь.

"А от, що заспіває турецький генералітет нам невідомо", - додає він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні