--> Пройди тест та дізнайся, хто твій кандидат на 23-ому окрузі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Пройди тест та дізнайся, хто твій кандидат на 23-ому окрузі

0
-3
Пройди тест та дізнайся, хто твій кандидат на 23-ому окрузі
Залишився один день до волевиявлення у виборчому окрузі №23, що охоплює Камінь-Каширський, Ківверцівський, Любешівський та Маневицький райони Волинської області. Невдовзі мешканці цих районів дізнаються, хто ж представлятиме їх інтереси в парламенті.

«Слово і Діло» проаналізувало програми чотирьох імовірних претендентів на перемогу в довиборах у цьому окрузі – Ірини Констанкевич, Людмили Кирди, Олександра Пирожика та Юрія Кулачека.

Завдяки цьому тесту ті, хто ще не визначився з кандидатом, зможуть обрати того, чия програма є найбільш близькою до переконань виборця.

Видання, ґрунтуючись на аналізі положень передвиборних програм, склало тест за основними передвиборчими обіцянками кандидатів.
Нагадаємо, 17 липня довибори до Верховної Ради відбудуться у Волинській (23 округ), Дніпропетровській (27 округ), Івано-Франківській (85 округ), Луганській (114 округ), Полтавській (151 округ), Херсонській (183 округ) та Чернігівській (206 округ) областях.

Пройти тест можна тут.
Теги: вибори, тест
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні