Призначили заступників головного лісівника Волині

1
-2
Призначили заступників головного лісівника Волині
У Волинському обласному управлінні лісового та мисливського господарства призначено заступників начальника.

Відповідно до наказів Державного агентства лісових ресурсів України, першим заступником начальника Волинського ОУЛМГ призначено Віктора Сахнюка. Заступником начальника ж призначили Олександра Рибчинського, - повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

До виконання посадових обов’язків заступники приступили 12 липня 2016 року.

Довідково:

Віктор Сахнюк народився у селі Підгаття Маневицького району. У 2008 Закінчив Національний лісотехнічний університет України за спеціальністю «Лісове господарство», у 2014 році – Національний лісотехнічний університет України за спеціальністю «Менеджмент організацій і адміністрування».

Трудову діяльність розпочав у Маневицькому держлісгоспі з квітня 2002 року із посади старшого майстра лісу Чарторийського лісництва. Працював у різних виробничих підрозділах ДП «Маневицьке ЛГ» на посадах помічника лісничого, лісничого, головного лісничого. В липні 2012 року переведений на посаду директора державного підприємства «Ківерцівське лісове господарство», де працював донині.

Олександр Рибчинський – уродженець села Хрінники Млинівського району Рівненської області. У 1979 році закінчив Львівський лісотехнічний інститут за кваліфікацією «Інженер-механік», а в 2002 році завершив навчання в Українському державному лісотехнічному університеті за кваліфікацією «Інженер лісового господарства».

Трудову діяльність розпочав у 1979 на Миколаївщині. З вересня 1982 року розпочинає свій трудовий шлях у галузі лісового господарства Волині в Цуманському держлісгоспі – на різних посадах: завідувача ремонтно-механічних майстерень, начальника автоколони, начальника лісокомплексу, головного механіка, головного інженера, заступника директора із виробництва та збуту. Стаж роботи на керівних посадах – понад 12 років, зокрема свого часу очолював ДП «Колківське лісове господарство» та ДП «Ківерцівське лісове господарство». Нагороджений нагрудним знаком «Відмінник лісового господарства України».

В березні цього року був призначений за конкурсним відбором на посаду головного спеціаліста-аудитора Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, де працював донині.

Теги: кадри, ліс
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І почався новий Дерибан.
Ми то бачимо як ідуть лісовози щодня з лісу....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні