Кварцяний зібрався інспектувати райони

0
-3
Кварцяний зібрався інспектувати райони
Тренер ФК "Волинь" розробляє програму розвитку місцевого футболу і дякує Гунчику, що "не перешкоджали".

Віталій Кварцяний не просто прийшов на сесію Волинської облради (бо депутат традиційно - затятий прогульник сесійних зібрань), а озвучив звернення до керівника виконавчої влади Волині.

І поки громадськість активно обговорює новину про те, залишив Кварцяний тренерську посаду у "Волині" чи ні, сам обранець готує проект розвитку місцевого футболу і планує винести його на розгляд депутатів. ПРо це він повідомив під час сесії облради 14 липня.

"На наступну сесію винесемо рішення про розвиток футболу на Волині. Об'їздили райони. Аналізуємо, в якому стані знаходиться цей вид спорту. Нагадаю, що в серпні стартує чемпіонат області з футболу, а до цього ми хотіли б, щоб перші особи області посприяли у його розвитку на місцях".

Поки не будемо давати оцінку, в якому стані поля, дитячі школи, говорити про ставлення обласного відділу освіти до проведення турніру шкіряного мяча і так далі. Хочу, аби голова облдержадміністрації теж взяв у цьому участь. Щоб люди відчули, що керівники відносяться до футболу небайдуже. Адже перші зустрічі з вами, Володимире Петровичу, були позитивні. Дякую, що не перешкоджали", - повідомив Віталій Володимирович.

Віталій Кварцяний - окрім того, що є тренером ФК "Волинь", головує у Федерації футболу Волині.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні