Палиця хоче знати, де чия земля на Світязі

0
-12
Палиця хоче знати, де чия земля на Світязі
Голова облради про розвиток туризму: "Буде карта, почнемо думати".

Ще наприкінці минулого року тоді новий голова Волинської облради Ігор Палиця заявив, що має бачення розвитку цієї туристичної зони. Однак зауважував: недоречно говорити про інвестиції, доки цей регіон не стане привабливим для бізнесу.

Поки ж, зауважує голова облради, триває ревізія всіх земель довколо озера Світязь. За дорученням Ігоря Палиці над цим уже працюють керівники місцевих органів самоврядування:

"Плани є. Але я поставив завдання головам сільських рад і голові районної дати мені карту, де чия земля. Тому що наскільки я розумію: будувати плани кругом озера, де все вже роздано і це приватна власність, дуже важко. Коли буде ця карта (я сподіваюся, за місяць-півтора), почнемо думати", - каже Палиця.

Щодо майбутнього санаторію "Лісова пісня", який належить до обласної комунальної власності, то Ігор Петрович переконаний: заклад повинен залишатися комунальним, а не приватним.








Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні