--> Гроші «Ночі у Луцькому замку»: зарплати, оренда замку, внески спонсорів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Гроші «Ночі у Луцькому замку»: зарплати, оренда замку, внески спонсорів

1
0
 Гроші «Ночі у Луцькому замку»: зарплати, оренда замку, внески спонсорів
Усе, що заробили на «Ночі в Луцькому замку», витратили на організацію цього фестивалю, - запевняють організатори.

Про це стало відомо у вівторок, 12 липня, під час прес-конференції оргкомітету.

Технічний директор фестивалю Алла Доманська розповіла, що доходи мистецького дійства становлять стільки ж, як і видатки, а саме – 660 тисяч гривень.

Найбільше коштів вдалось отримати завдяки продажу квитків (422 тисячі), ще 76 тисяч надав генеральний спонсор Андрій Покровський, 42 тисячі – міська рада, 40 тисяч – спонсори-харчовики, ексклюзивний спонсор FD group та 50 тисяч надали спонсори в якості натурального внеску.

Організатори уточнюють, що спершу планували взяти у генерального спонсора більшу суму, однак, коли побачили, що можуть зекономити, частину грошей вирішили повернути. Це за умови, що Андрій Покровський стане генеральним спонсором й наступного фестивалю.

Алла Доманська каже, що підприємці, які продавали їжу на фестивалі, платили насправді невелику суму – 1,5 тисячі гривень за торгівлю на території замку та 1 тисячу – на Замковій площі.

Щодо видатків, то найбільшу суму (270 тисяч гривень) витратили на гонорари та оплату праці учасників.

Розмір своєї зарплати організатори називати відмовились, однак запевнили, що вона не перевищує середньої зарплати чиновника.
«Інтенсивність роботи була шалена, тому я б за таку зарплату не пішла працювати, якби це не була сфера, яка мені подобається. Ми зробили значно більше, ніж нам за це заплатили. Левова частка витрат на гонорари – зарплата генеральному виконавцю», - зазначила Руслана Порицька.

Ще 75 тисяч витратили на атракції (відкриття, фотозона, казкова істота, витратні матеріали, транспорт), 22 тисячі – на виготовлення та обслуговування квитків на спеціальних сайтах, 11 тисяч – на туалети та сміття, 10 тисяч – на поліграфію, 145 тисяч – на техобслуговування (сцени, світла, електрики), 45 тисяч – на побут (готелі, харчування, дорогу учасників), 20 тисяч – на оренду замку, 11 тисяч – на організацію охорони, 50 тисяч – натуральний внесок (готелі, харчування, транспорт, поліграфія).

Організатори розповіли, що наступного року подумають над збільшенням вартості квитка на «Ніч у Луцькому замку», що допоможе підвищити сам рівень заходу, запросити артистів вищого рівня, а також зробити фестиваль самоокупним.

«Але не йдеться про колосальне підвищення ціни», - запевняє Руслана Порицька.

Нагадаємо, що півтисячі людей пройшли на "Ніч у Луцькому замку" за перепустками.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щодо ексклюзивного спонсору заходу не вказана сума внеску. Насправді вона становила 30 000 грн.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні