На «Ночі в Луцькому замку» ловили відвідувачів з фальшивими квитками

0
2
На «Ночі в Луцькому замку» ловили відвідувачів з фальшивими квитками
Бажаючі потрапити на «Ніч у Луцькому замку» друкували фальшиві квитки.

Член оргкомітету, заступник луцького міського голови Юрій Моклиця розповів під час прес-конференції 12 липня, що організатори заздалегідь визначили кількість квитків на «Ніч у Луцькому замку-2016» і вирішили не збільшувати її задля комфорту усіх гостей.

Загалом було продано 2038 квитків, з них близько 1,5 тисячі – через мережу Інтернет.

Чиновник каже, що організатори свідомо відмовились від виготовлення запрошень для окремих категорій лучан.

«Запрошення ми трактуємо, як халяву. Попри те, що захід некомерційний і наше завдання – не заробити грошей, а зробити атракцію для міста, наші спонсори хотіли прозорості і порядку. Ми вважаємо, що по відношенню до них, а також по відношенню до тих людей, які заплатили, було б некоректно запустити ще півтисячі людей на халяву», - наголошує Моклиця.

Посадовець каже, що без квитків на фестиваль змогли пройти лише організатори, артисти, підприємці, які забезпечували харчування, та журналісти. Усі вони мали спеціальні перепустки.

Чиновник розповідає, що напередодні заходу організаторів шокувала новина про те, що всі квитки вже продані. Але, незважаючи на це, оргкомітет вирішив не збільшувати кількість білетів, аби всім було комфортно.

«Зайвих 100 квитків ситуацію не покращили б, а 500 призвели б до хаосу», - наголошує Юрій Моклиця.

Чиновник каже, що через обмежену кількість квитків містяни та гості міста намагались усіма способами потрапити на фестиваль без білета.

Винахідливі люди намагались пройти за чужим браслетом, який попередньо зрізали з руки, а потім знову склеїли скотчем. А особливо творчі лучани друкували власні квитки, однак ні тих, ні інших охорона в підсумку не пустила.

При цьому організатори кажуть, що великих черг на вході не було, мовляв видимість натовпів створювали якраз люди, які не встигли придбати квитки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні