На «Поліське літо з фольклором» виділять мінімум грошей з бюджету

0
-6
На «Поліське літо з фольклором» виділять мінімум  грошей з бюджету
Після кількарічної перерви до Луцька повертається міжнародний фестиваль «Поліське літо з фольклором».

Про це «Волинь24» розповів Луцький міський голова Микола Романюк.

Зі слів мера, цьогоріч фестиваль розпочнеться 21 серпня. На його проведення з міського бюджету виділять 60 тисяч гривень, а решту витрат обіцяє покрити благодійний фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Поки повна програма фестивалю, як і кількість іноземних делегацій, невідома. Однак, дійство планують провести з дотриманням традицій.

«Я не думаю, що цей фестиваль чимось відрізнятиметься від попередніх, адже це показ надбань тих культур, які будуть представлені. Якщо в нас танцювали гопак, то і далі будуть танцювати. Але по режисурі він чимось відрізнятиметься, напевно», - зауважив очільник обласного центру.

Зауважимо, що «Поліське літо з фольклором» - це міжнародний фестиваль, заснований 1994 року у Луцьку. В ньому беруть участь колективи з різних країн світу та континентів, які презентують свою культуру.

Останні кілька років фестиваль не проводився через брак коштів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні