Волинський наркодиспансер просить кошти на реактиви

0
8
Волинський наркодиспансер просить кошти на реактиви
Волинський наркодиспансер просить виділити кошти на придбання дороговартісних реактивів.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства 11 липня, - повідомляє ІА Волинські новини.

Як пояснив головний лікар обласного наркологічного диспансеру Ігор Шкаровецький, заклад обслуговує всі лікарсько-профілактичні заклади області, а упродовж першого півріччя цього року кількість токсикологічних досліджень збільшилася у 2,5 рази – за цей період провели більше досліджень, ніж за весь минулий рік. Реактиви є дороговартісними, тож нині склалася критична ситуація з проведенням токсикологічних досліджень.

Головний лікар зауважив, що кожне таке дослідження має юридичні наслідки для відповідної особи, адже дослідження проводять для Нацполіції, СБУ тощо.

Упродовж минулого року здійснили понад 22 тисячі досліджень наявності алкоголю в крові та понад 23 тисячі – наявності наркотичних речовин. Просили виділити 40 тисяч гривень на придбання реактивів.

Члени комісії рекомендували передбачити ці кошти під час розподілу вільних залишків обласного бюджету.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні