«Ми не пропонуємо грошей в обмін на голоси за Констанкевич», - УКРОП

0
-11
«Ми не пропонуємо грошей в обмін на голоси за Констанкевич», - УКРОП
Ні представники партії, ні члени команди Ірини Констанкевич не пропонують грошей в обмін на голоси за цього кандидата, - заявляють у Волинській обласній регіональній парторганізації політичної партії УКРОП.

Про це йдеться в заяві партосередку, поширеному в інтернеті офіційними медіа УКРОПу у суботу, 9 липня.

У "Заяві Волинської обласної регіональної парторганізації політичної партії «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП»
щодо провокацій у виборчому окрузі №23", підписаній головою осередку Вячеславом Рубльовим (на фото), йдеться:

"Із різних населених пунктів, що знаходяться в межах виборчого округу № 23 від громадян до активу партії надходять повідомлення про те, що протягом останніх двох тижнів невстановлені особи, представляючись агітаторами від «УКРОПу» пропонують мешканцям гроші в обмін на голос за Ірину Констанкевич на виборах народних депутатів України 17 липня 2016 року.

У зв’язку з цим повідомляємо, що ні представники партії, ні члени команди Ірини Констанкевич не займаються такою діяльністю, не надавали доручення іншим особам займатися такою діяльністю та жодним чином не причетні до вищезгаданої ситуації.

Вважаємо такі дії провокацією із застосуванням брудних виборчих технологій зі сторони інших кандидатів в народні депутати України та жалюгідною спробою зменшити кількість прихильників Ірини Констанкевич та партії УКРОП".

Окрім того, у заяві Рубльов додав: "Така технологія вже була застосована опонентами партії УКРОП під час місцевих виборів восени 2015 року у Луцьку, коли на ринках міста та в інших місцях невстановлені особи пропонували гроші в обмін на голос за кандидатів від нашої політичної сили"
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні