Керівником Громадської ради при Волинській ОДА стала людина Палиці

0
7
Керівником Громадської ради при Волинській ОДА стала людина Палиці
Під час першого засідання Громадської ради при Волинській ОДА обрали голову ради. Ним став прес-секретар Громадського формування "Варта порядку" Олександр Волянюк.

Голосування відбувалося під час першого засідання Громадської ради при Волинській ОДА, - повідомляє «ВолиньInfo».

На початку засідає двоє претендентів були виключені за списку кандидатів. Микола Кучеренко знявся за власним бажанням, а Олександра Ніколайчука виключили присутні, оскільки він не з’явився на початку засідання.

Після цього обрали лічильну комісію у складі Мар’яни Сорочук, Сергія Дружиновича та Володимира Данилюка.

Довідка

ГФ "Варта порядку" почало активно працювати напередодні парламентських виборів 2014 року. Як неодноразово заявляв його очільник Олександр Тиводар, формування підтримує Ігор Палиця та його Фонду "Новий Луцьк" (сьогодні фонд має назву "Тільки разом"). Зокрема Фонд "надає матеріальну підтримку формуванню: закупляє форму, спорядження, автомобілі та все необхідне для повноцінного функціонування ГФ", писало інтернет-видання "Волинські новини". Як стверджував раніше журналіст Антон Бугайчук, "Варта порядку" - це "підконтрольна "Новому Луцьку" структура, яку можуть використати в ролі силового блоку на місцевих виборах".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні